
၁။ တီလားဗီးယား - ၄၀ သားခန္႕ (တစ္ေကာင္)
၂။ ၾကက္သြန္ျဖဴ - အနည္းငယ္
၃။ ဂ်င္း - အနည္းငယ္
၄။ အရက္ျဖဴ - အနည္းငယ္
၁။ ငါးကို ဗိုက္ခြဲ သန္႕ရွင္းျပီးအနည္းငယ္ မႊန္းပါ။
၂။ ဆား၊ ဆႏြင္း နယ္ထားပါ။ အရက္ျဖဴ ျဖင့္ 5 မိနစ္ခန္႕ စိမ္ပါ။
၃။ ငါး၏ဗိုက္ထဲတြင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ စပါးလင္၊ ရွမ္းနံနံ။ တရုတ္နံနံ၊ ပင္စိမ္း ေရာထည့္ျပီးျပန္ပိတ္ပါ။(အားလံုး ႏုတ္ႏုတ္စင္းပါ)
၄။ တံစို႕ ထိုးျပီး ဆီ (သို႕)ေထာပတ္သုတ္ျပီး ကင္ပါ။
Posted by ဟိန္းမာန္ျပည့္
**မိုး**
၁။ တီလားဗီးယား - ၄၀ သားခန္႕ (တစ္ေကာင္)
၂။ ၾကက္သြန္ျဖဴ - အနည္းငယ္
၃။ ဂ်င္း - အနည္းငယ္
၄။ အရက္ျဖဴ - အနည္းငယ္
၁။ ငါးကို ဗိုက္ခြဲ သန္႕ရွင္းျပီးအနည္းငယ္ မႊန္းပါ။
၂။ ဆား၊ ဆႏြင္း နယ္ထားပါ။ အရက္ျဖဴ ျဖင့္ 5 မိနစ္ခန္႕ စိမ္ပါ။
၃။ ငါး၏ဗိုက္ထဲတြင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ စပါးလင္၊ ရွမ္းနံနံ။ တရုတ္နံနံ၊ ပင္စိမ္း ေရာထည့္ျပီးျပန္ပိတ္ပါ။(အားလံုး ႏုတ္ႏုတ္စင္းပါ)
၄။ တံစို႕ ထိုးျပီး ဆီ (သို႕)ေထာပတ္သုတ္ျပီး ကင္ပါ။
Posted by ဟိန္းမာန္ျပည့္
**မိုး**
No comments:
Post a Comment